Syng Randers Rundt - i år i Schousgade-kvarteret!

Randers
Fredag 5. august 2022 kl. 13:00

Syng Randers Rundt - i år i Schousgade-kvarteret!
Styregruppen for Syng Randers Rundt - Peter Elmelund, Peter Sabroe, Britta Nedergaard Hansen og Tina Jensen Knudsen - er på vej til Schousgade-kvarteret. (foto: Jens Sørensen).


Af Carina Kondrup

Syng Randers Rundt - i år i Schousgade-kvarteret!

Tirsdag d. 16. august kl. 16-18 inviterer Korby Randers, Museum Østjylland og Randers Bibliotek igen til "Syng Randers Rundt".

Der er 10 nye sangstoppesteder i Randers, hvor randersborgere kort vil fortælle om lokaliteten.

Sammen synger man et par sange - måske en 'voksensang' og en børnesang. Gode, lokale kræfter vil bakke op med sang - og måske en guitar eller en harmonika?

I år gælder det området Schousgade-kvarteret. Af sangstoppesteder kan nævnes DDS museet, Blichers enkes hus, Sct. Laurentii-brønden, vuggestuen Grønnegade, biografen og den gamle avisbygning. Og I bestemmer selv ruten - start og slut, hvor I vil.

Som fortæller kan I blandt andre møde Otto Holdgaard, Inger Kaad, Claus Ørsted og Axel Præstmark.

Man får et specielt "sangbykort", så man kan orientere sig rundt i byen. Hvert kvarter i de to timer vil I få en lille oplevelse om lige præcis dét sted, I vælger - og måske oven i købet blive lidt klogere.

Lad os få fællessang på de forskellige sangstoppesteder med sange fra hele den danske sangskat - I skal blot møde op, hvor det passer jer bedst, og nå så mange poster, som I orker!

I kan læse mere på hjemmesiden syngrandersrundt.dk, hvor der er oversigtskort og liste over alle sangstoppesteder. Det vil også være muligt at hente "sangbykortet" i en papirudgave på Randers Bibliotek eller på Museum Østjylland fra 1. august.

"Syng Randers Rundt" er for hele familien - og ganske gratis.

Arrangementet er støttet af Randers Festuge.
© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.