Swimteam Neptun og Water & Wellness Randers indgår stærkt samarbejde

Randers
Mandag 19. september 2022 kl. 17:00

Swimteam Neptun og Water & Wellness Randers  indgår stærkt samarbejde
Privat Foto


Af Carina Kondrup

Swimteam Neptun og Water & Wellness Randers indgår stærkt samarbejde

Swimteam Neptun havde i forvejen et fantastisk samarbejde med Water and wellness i Randers, hvor størstedelen af klubbens svømmeskole underviser, og konkurrencesvømmerne har hovedparten af deres træninger. For sidstnævnte udvides det samarbejde nu. Samtidig kan water and wellness nyde godt af klubbens cheftræner og hans viden, til at servicere deres kunder i bassinet. Fx har svømmelandet for nyligt hængt 9 programmer op, i tre forskellige niveauer, til selvtræning, som badende gæster kan motionere efter. Et produkt af samarbejdet mellem water and wellness og Swimteam Neptun.

Swimteam Neptun vil, hvad angår fitnesscenteret, udenfor prime time, anvende centeret til at give styrketræningen for konkurrencesvømmerne endnu et løft. Det topmoderne center kombineret med en vanvittig stærk fysisk trænerstab, er et kæmpe løft til klubben.

Cheftræner Morten Brøndum udtaler:

med Personlig træner - Vane/OverspisningsCoach Lonnie Boe Pedersen til at styre vores sæson og programmer, Fysioterapeut Lise Lund til at stå for mandagstræningen, OG NU Steffan Bjerregaard Sørensen (som mange kender som mangeårig instruktør indenfor fitness), som nyerhvervet fysisk træner til staben på onsdage og lørdage, så tør jeg godt proklamere, at vi har et af svømmedanmarks stærkeste fysiske trænerteams. Jeg har ikke ord for, hvor stærkt et team det er.

Samarbejdet er påbegyndt, både med water and wellness, såvel som med Steffan. Og det har været en fornøjelse indtil nu!


© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.