Studerende i Randers fik eksklusiv oplevelse med Nicklas Sahl

Randers
Lørdag 17. april 2021 kl. 10:26

Studerende i Randers fik eksklusiv oplevelse med Nicklas Sahl

.
Fredag aften den 16. april kunne elever og studerende på gymnasier og videregående uddannelser i Randers Kommune opleve en online live koncert med Nicklas Sahl.

Koncerten var arrangeret af Randers Kommune, der ville anerkende de studerende indsats og tålmodighed under coronakrisen med en koncertoplevelse:

"Det har været en hård tid at være ung under coronakrisen.

Elever på erhvervsuddannelser, gymnasier og studerende på de videregående uddannelser har i næsten et år siddet alene foran skærmen uden socialt samvær.

De har fået revet næsten et helt år med fælles oplevelser ud af deres kalender. Det er længe, når man er ung.

Med den gradvise genåbning går det heldigvis mod lysere tider.

Til trods for Corona har de studerende arbejdet hårdt med deres studier og været tålmodige. Det vil vi gerne anerkende dem for med denne koncert," siger Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune.

I december 2020 var borgmesteren og ansatte i Randers Kommune et par gange i dialog med elevrepræsentanter fra uddannelsesinstitutioner i Randers Kommune.

Samtalernes indhold drejede sig om input til covid-19 kampagner målrettet studerende. Her gav de studerende udtryk for et ønske om en fælles social oplevelse. Det ønske er nu blevet opfyldt.

Det glædede ikke mindst Sanne Petersen, der går i 3. D på HTX på Tradium i Randers, og som oplevede koncerten den 18. april:

"Det var fedt at få en koncertoplevelse. Det viser, at vi ikke er blevet glemt under coronakrosen," sagde Sanne Petersen og tilføjede:

"Det var en fin måde at føle, at man var sammen med andre om en fælles oplevelse."

Koncert styrker trivsel

Ledelsen på Tradium er også begejstrede for kommunes initiativ:

"Det sidste år har krævet meget af vores elever. Derfor har det også været vigtigt for os at sikre, at eleverne trives inden for de rammer, der er blevet givet for vores skoledrift.

Trivsel har både faglige og sociale elementer.

Jeg synes, kommunens initiativ med en online-koncert for eleverne med Nicklas Sahl er et fint eksempel på, hvordan man kan styrke den sociale trivsel blandt byens elever og studerende," siger Lars Michael Madsen, der er direktør på Tradium.


© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.