Stor interesse for byggegrunde i Dronningborg

Randers
Fredag 27. november 2020 kl. 11:00

 Stor interesse for byggegrunde i Dronningborg

.
Første etape af udstykningen Tjærbyvang i bydelen Dronningborg i Randers er næsten udsolgt. Nu er salget af næste etape i gang. Her blev ni ud af 33 grunde hurtigt solgt i den indledende budrunde.

Randers Kommune er meget tilfreds med den fortsatte interesse for at bygge og bo i Dronningborg:

"Dronningborg er en bydel i rivende udvikling. Planerne om bro og en omfartsvej til pendlere, der hurtigt skal på E45, sætter også sit positive aftryk på interessen for Dronningborg.

Derudover ligger bydelen i cykel og gåafstand til centrum af Randers by og naturskønne områder som Randers Fjord og Torupdalen. Dronningborg har sin helt egen identitet, og er en by i byen, hvor du finder skoler, daginstitutioner, indkøbs-og fritidsmuligheder. Det er et beboelsesområde, som tiltaler mange," fortæller Lotte Vallentin Hoe fra Grundsalg i Randers Kommune.

Udover de kommunale byggegrunde er der også salg af private byggegrunde i Dronningborg:

"Det kan være svært for købere af byggegrunde at forestille sig, hvordan området kommer til at se ud i fremtiden, og hvordan deres eget hus skal se ud. Det har de mulighed for i Dronningborg, hvor den private udstykning har flere fine prøvehuse, som interesserede købere kan besøge," siger Lotte Vallentin Hoe.

Interesse og salg trods coronakrise

På trods af coronakrisen i 2020 er salget af kommunale byggegrunde fortsat tilfredsstillende:

"I 2019 blev der solgt rekordmange kommunale byggegrunde i Randers Kommune. Salget når ikke samme niveau som sidste år, men vi er positivt overraskede over salget af byggegrunde i Dronningborg og de mange henvendelser, som vi fortsat modtager fra interesserede købere på byggegrunde í hele kommunen. Randers er en attraktiv kommune at bosætte sig i. Den fortsatte interesse for at bygge nyt på trods af de nationale og internationale udfordringer vi oplever i øjeblikket, giver optimisme for kommunen," siger Lotte Vallentin Hoe.

Fakta

Se alle grunde til salg i Randers Kommune

https://www.randers.dk/borger/bolig/byggegrunde/salg-af-byggegrunde/











© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.