Stjal genstande fra genbrugsplads

Østjyllandidag
Fredag 29. juli 2022 kl. 17:00

Stjal genstande fra genbrugsplads
Arkivbillede


Af Klaus Hansen

Stjal genstande fra genbrugsplads

Torsdag kl. 06.01 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand havde fyldt en trailer med ting fra genbrugsstationen på Ølstedvej i Lisbjerg. En medarbejder havde med sin traktor spærret vejen for manden, så han ikke kunne køre ud fra genbrugsstationen, hvorefter han havde ringet efter politiet.

Politiet tog kontakt til den 20-årige mand i bilen, der blev anholdt og sigtet for tyveri fra genbrugsstationen. Det viste sig desuden, at den trailer han kørte med var meldt stjålet, og at han ikke havde noget kørekort, og han blev derfor også sigtet for brugstyveri af trailer og for kørsel uden førerret. Den 24-årige mand, der stod som ejer af bilen, blev desuden sigtet for at have overladt sin bil til en person uden kørekort.

Den 20-årige mand var statsborger i Den Demokratiske Republik Congo, men havde ikke medbragt sit opholdsbevis og kunne derfor ikke fremvise det til politiet, hvilket han ellers han pligt til. Han blev derfor også sigtet for overtrædelse af udlændingeloven.


© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.