Stjal dagligvarer til 10.000 og kørte narkokørsel

112
Fredag 14. februar 2020 kl. 12:00

Stjal dagligvarer til 10.000 og kørte narkokørsel


Grundlovsforhør i Randers kl. 10.30
Østjyllands Politi fremstillede fredag kl. 10.30 en 28-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for salg af narko, efter han torsdag aften blev anholdt på sin bopæl tæt på Rønde. Her fandt politiet en del kokain, hash og skunk samt udstyr og regnskab, der tydede på narkosalg.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre til grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen.

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 13.00
Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 13.00 en 41-årig kvinde i grundlovsforhør i Retten i Randers. Hun sigtes for, sammen med en 51-årig mand, at have stjålet varer i SuperBrugsen i Hinnerup og Bilka i Randers for næsten 10.000 kroner. En patrulje fattede torsdag kl. 20.00 mistanke til kvinden og manden, som kom kørende på Skanderborgvej i Viby. Bilen blev standset, og da kvinden, som kørte bilen, virkede påvirket og var frakendt kørekortet, blev hun anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret.

På sig havde hun en ulovlig peberspray, og det fik betjentene til at sigte hende for overtrædelse af våbenloven og ransage bilen. I bagagerummet lå ni oksemørbrad, seks pakker barbergrej, seks flasker sprut og 31 flasker creme. Da kvinden har flere domme og verserende sager om butikstyveri, blev hun og den 51-årige sigtet for butikstyveri, og de erkendte efterfølgende at havde stjålet varerne i Hinnerup og Randers.

Manden blev løsladt efter endt afhøring, mens kvinden, på grund af sine tidligere domme, fremstilles i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.© Copyright 2020 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.