Stjal bil i p-kælder og kørte rundt for at begå forskellige former for tyveri.

112
Fredag 8. oktober 2021 kl. 13:00

Stjal bil i p-kælder og kørte rundt for at begå forskellige former for tyveri.
Arkiv billede


Af Carina Kondrup

Stjal bil i p-kælder og kørte rundt for at begå forskellige former for tyveri.

Østjyllands Politi fremstillede fredag kl.12.30 tre mænd på 26, 26 og 20 år. De sigtes for flere indbrud og tyveriforhold begået torsdag i Bjerringbro, Ulstrup og Randers.

Ifølge sigtelsen stjal de tre mænd en bil fra en p-kælder i Thorsgade i Randers C, hvorefter de kørte rundt for at begå forskellige former for tyveri.

Mændene stod ifølge sigtelsen bag et tyveri på en byggeplads i Bjerringbro kl. 9.55, hvor de stjal en del værktøj.

De sigtes desuden for kl. 10.44 at have forsøgt at stjæle en trailer i Vester Velling ved Ulstrup – det mislykkedes dog, da de blev opdaget af en borger.

Kl. 10.56 stjal de tre mænd ifølge sigtelsen noget værktøj og en benzindunk fra en garage i Vester Velling, og kl. 12.52 var de så på spil på Nørre Boulevard i Randers C.

Her stjal de flere værdigenstande, bl.a. et par bærbare computere, fra to kælder, som de var brudt ind i.

Politiet var efter tyveriforholdene i Ulstrup opmærksomme på den bil, som gerningsmændene kørte rundt i, og da den blev set holdende på en vej i Randers C, stillede flere patruljer sig klar i området.

Her opdagede politiet de tre mænd komme gående fra en kælderopgang på Nørre Boulevard med flere koster i hænderne. De blev herefter alle anholdt og sigtet.

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere for at finde ud af, om mændene kan have stået bag flere forhold.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.