Stil spørgsmål og deltag i debatten

KV21
Tirsdag 2. november 2021 kl. 15:00

Stil spørgsmål og deltag i debatten

Af Carina Kondrup

Stil spørgsmål og deltag i debatten på Randersidag.dk

Den 16. november er der kommunalvalg i Danmark. Her skal borgerne i Randers Kommune stemme de 31 kandidater ind i Randers Byråd, som skal styre kommunen i de næste 4 år.

Op til valget er det mange steder mulighed for at tage en kandidattest, deltage i vælgermøder samt møde politikerne på gader og stræder. Alt sammen for at hjælpe dig med at blive klogere på, hvor du skal sætte dit kryds d. 16. november.

Men er der noget, som undrer dig? Noget du synes du mangler at få svar på eller vide hvad kandidaternes holdning er til? Det kunne for eksempel være?

- Synes du der mangler børnepasning i dit område?

- Hvordan med byudviklingen, socialpolitikken eller noget tredje?

- Trænger infrastrukturen til et løft i dit lokalområde?

- Hvad med Kultur, Idræt og foreningslivet?

Så står Randersidag.dk klar med spalteplads til lige netop dine spørgsmål og undringer. Skriv et læserbrev/ indlæg med, hvad der er vigtigt for dig at få belyst i forbindelse med valgkampen, så du kan blive klogere på, hvor du skal sætte dit kryds til valget.

Send dit indlæg/læserbrev via dette link, så sørger vi for, at det kommer på avisen og på den måde når ud til kandidaterne i dit område.

Vi kan selvfølgelig ikke garantere et svar fra alle kandidater til Randers Byråd, men vi vil gøre vores for at dine lokale kandidater ser dit indlæg og spørgsmål.

Send gerne et billede med af enten dig selv eller det dit indlæg handler om.

Du kan sende dit indlæg/læserbrev på mail eller via dette link: Tip Avisen

© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.