Stemmen i Sparekassen har 25-års jubilæum

Fredag 16. november 2018 kl. 08:34

Stemmen i Sparekassen har 25-års jubilæum
Lisbeth Storgaard Laursen - 25 år i Sparekassen Kronjylland.


Hvis du har ringet til Sparekassen Kronjyllands hovedsæde i Randers, har du sikkert også snakket med Lisbeth Storgaard Laursen. Lisbeth er nemlig indkøbs- og receptionsmedarbejder, og sammen med sine to kolleger i receptionen er hendes stemme den første, man hører, når man ringer til Sparekassens hovednummer.

Hun er oogså den første, man møder, når man fysisk træder ind på hovedsædet på Tronholmen. Nu har hun rundet 25 år i Sparekassen Kronjylland.

Lisbeth startede i et barselsvikariat i Sparekassens ejendomsafdeling i 1992, hvorefter hun fik arbejde i den daværende markedsafdeling. Her fik Lisbeth ansvaret for PR- og kontorartikler, men hun var også den, der tog rundt med mad og dækkede op, når en afdeling holdt reception, ligesom hun var med til at afholde garantmøder og forskellige garantarrangementer.

I 2004 blev Lisbeth tilbudt et job i receptionen, og da hun var så glad for sine tidligere indkøbsopgaver, fik hun lov til at tage dem med. Siden er Sparekassen vokset, både hvad angår ansatte og kunder, og holdet i receptionen er derfor også blevet udvidet.

Privat bor Lisbeth i Hald sammen med sin mand, og hun har netop kunnet fejre 60-års fødselsdag 2. november. Parret har tre voksne børn og fire børnebørn. I fritiden camperer parret, men nyder også at tage på rejser til udlandet.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst