Spentrup IF inviterer til aktivitetsdag!

Spentrup
Onsdag 31. august 2022 kl. 16:00

Spentrup IF inviterer til aktivitetsdag!
Foto: Randersidag.dk


Af Carina Kondrup

Spentrup IF inviterer til aktivitetsdag!

Spentrup IF en aktivitetsdag for lokalsamfundet - Dette er en fantastisk mulighed for beboerne i Spentrup og omegn for at engagere sig i deres lokalsamfund!

Spentrup IF afholder aktivitetsdag den 03/09-2022 fra klokken 08.30-14.00.

”Vi kommer til at afholde en stor aktivitetsdag, hvor vi inviterer borgere fra lokalområdet til at prøve forskellige sportslige aktiviteter samt møde lokale aktører,” fortæller Noah Böhme Rasmussen fra Spentrup IF og fortsætter:

”Der vil være mulighed for at tale med lokale aktører i SIF regi, men også repræsentanter fra den nye selvejende institution 'Spentrup Idræts- og Kulturhus', tidligere Hallerne vil være stede. De vil fortælle om Hallens fremtid samt ”Projekt Forhallen”, som er en ny innovativ og nytænkt version af Hallen, som den er i dag.”

Spentrup Idræts- og Kulturhus vil også være til stede, og de vil fortælle om fremtiden for hallen og halområderne, som pr. 1. august er blevet overtaget af Spentrup Idræts- og Kulturhus. Dette er en unik chance for alle borgere i lokalområdet til at få et indblik i de mange spændende planer, der er i gang med at blive udfoldet i byen!

Lokalrådet vil fortælle om deres arbejde og udviklingsplanen for Spentrup området. Derudover vil der blive fortalt om nuværende og fremtidige projekter for området.

”Vores hovedsponsor, Sparekassen Kronjylland inviteret to spillere fra Randers FC som kommer til byen, og de vil udfordre alle i byen en opstillet panna-bane. Spillerne vil også give autografer til alle, som kommer forbi,” slutter Noah Böhme Rasmussen

Du kan finde hele programmet for aktivitetsdagen her: https://www.spentrupif.dk/aktivitetsdag-folder-program/




© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.