Specialpatruljens besøg endte med tre sigtelser

112
Fredag 20. november 2020 kl. 18:00

Specialpatruljens besøg endte med tre sigtelser
Arkiv billedeØstjyllands Politis specialpatrulje var torsdag kl. 21.23 på besøg på en adresse tæt på Ryomgård, efter de havde fået et tip om, at der blev solgt hash på stedet. I hjemmet traf betjentene den 18-årige mand, der bor der. Under en visitation af den 18-årige fandt betjentene en mindre mængde hash, og gemt i hjemmet lå flere poser med hash. Han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.

Mens betjentene var på adressen kom en 20-årig mand kørende på knallert til stedet, og han virkede noget overrasket og meget nervøs ved politiets tilstedeværelse. Han blev visiteret, og da han havde noget hash i lommen, blev han sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Fundet af hashen fik politiet til at køre ud til mandens hjemadresse i nærheden af Hornslet. Her traf betjentene en 19-årig kvinde, og da patruljen under en ransagning fandt noget amfetamin og nogle morfinpiller i hendes taske, blev hun også sigtet.

© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.