Sparekassen Danmark donerer 12.500 kr. til Stafet For Livet Randers

Randers
Torsdag 1. juni 2023 kl. 11:00

Sparekassen Danmark donerer 12.500 kr. til Stafet For Livet Randers
Foto: Sparekassen Danmark / Stafet For Livet Randers


Når Stafet For Livet Randers i weekenden 10.-11. juni 2023 for 16. år i træk samler penge ind til kampen mod kræft på Langvang Idrætscenter, bliver det med Sparekassen Danmarks Randers-afdeling som hovedsponsor.

Stafetten giver liv til de nære fællesskaber

Formålet med stafetten er dels at skabe synlighed omkring kræftsagen, dels at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde. Det vigtigste mål for stafetten er dog, at give liv til de nære fællesskaber og understøtte netværket omkring mennesker, der er ramt af kræft.

Sparekassen Danmark er det perfekte match
- Vi er stolte over at kunne præsentere Sparekassen Danmark som hovedsponsor for Stafet For Livet Randers 2023. Sparekassen Danmark er det perfekte match for Stafet For Livet. Kernen i Sparekassen Danmarks værdigrundlag er, at gøre en forskel for deres kunder og deres lokalsamfund. Nøjagtigt som Stafet For Livet, vægter Sparekassen Danmark det sociale sammenhold og har højt fokus på den lokale tilstedeværelse. Sparekassen Danmark og Stafet For Livet deler desuden et fælles ønske om at trivsel og liv i lokalområdet, lyder det fra Formand for Stafet For Livet Randers, Kasper Mackenhauer.

Hvorfor har Sparekassen Danmark valgt at støtte Stafet For Livet?
- Vi vægter det sociale sammenhold højt og har en oprigtig interesse i den enkelte kundes liv og forretning – også når det er svært. Vi har valgt at støtte Stafet For Livet fordi pengene går til et godt formål. Det ligger dybt i Sparekassen Danmarks DNA, at være en del af det lokalsamfund vi er en del af, lyder det fra Afdelingsdirektør Helle Illum Greve.

Tiden bliver vigtig

- Vi sidder i den anden ende og kan mærke hvor stor en indflydelse det har på vores kunder hvis de bliver ramt af sygdom. Mange af vores kunder og medarbejdere, har haft personlige oplevelser med kræft, enten fordi de selv været ramt eller også har de været pårørende. Vi følger vores kunder gennem hele livsforløbet og har et ansvar for at kunderne er ordentlig dækket af og sikrer personlig rådgivning så familien kommer godt igennem forløbet rent økonomisk. Tiden bliver vigtig og mange får lyst til nogle andre ting. Her har vi et stort ansvar for at sikre at mulighederne er tilstede når det værst tænkelige sker, siger Privatkunderådgiver Claus Jørgensen.

Hvad går pengene fra sponsoratet til?

- Med sponsoratet får vi mulighed for at styrke fællesskabet og netværket for de kræftramte i Randers. Pengene skal blandt andet bruges til det særlige arrangement for Fighterne, der hvert år afvikles umiddelbart før åbningsceremonien ved årets stafet. Sponsoratet bidrager desuden til at Kræftens Bekæmpelse kan tilbyde fysisk træning og sociale aktiviteter for nuværende og tidligere kræftramte i det populære tilbud "Motion og Café", som er et frirum, hvor der både deles grin, sjov, samvær og støtte, fortsætter Kasper Mackenhauer.

Randers' erhvervsliv bakker op om stafetten

Ud over Sparekassen Danmark er der mere end 100 virksomheder i Randers, som enten har doneret penge, naturalier eller tjenesteydelser til stafetten. Alle bidrag er er med til at sikre, at vi kan skabe overskud til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Se listen over alle sponsorer på Stafetten - Kræftens Bekæmpelse - Stafet For Livet

Alle er velkomne

Alle der har lyst til at støtte kræftsagen kan stille hold eller tilmelde sig som deltager på Stafet For Livet. De fleste deltager i Stafet For Livet som en del af et hold. Det kan for eksempel være en flok kolleger eller en lokal løbeklub, der laver et hold. Det kan også være bokseklubben, strikkeklubben eller den lokale efterskole, der melder sig til sammen. Og så er der alle de hold, der opstår omkring eller til ære for en, der er ramt af kræft. På den måde understøtter Stafet For Livet også netværk, der kan bestå efter selve stafetdagen er overstået.

Man er også velkommen til at kigge forbi stafetten som gæst og opleve stemningen. Som gæst kan man støtte indsamlingen ved at købe sin frokost i Caféen, købe lodder i tombolaen eller ved at sende en donation.

- Vi håber at se rigtigt mange til Stafet For Livet 2023, så vi sammen kan styrke netværket i Randers, siger Formanden for Stafet For Livet Randers, Kasper Mackenhauer.


Det går din støtte til

De penge, der bliver samlet ind til Stafet For Livet, går til Kræftens Bekæmpelses livsvigtige arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

· 62% Forskning

· 22% Patient- og pårørendestøtte

· 11% Forebyggelse og oplysning

· 3% Administration© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.