Souschef i sparekasse fylder rundt

Randers
Søndag 17. juli 2022 kl. 08:00

Souschef i sparekasse fylder rundt
Souschef i Sparekassen Kronjyllands Vorup-afdeling, Dorte Jensen, kan 7. august fejre 60-års fødselsdag.


Af Carina Kondrup

Souschef i sparekasse fylder rundt

Souschef i Sparekassen Kronjyllands Vorup-afdeling, Dorte Jensen, kan 7. august fejre 60-års fødselsdag.

Karrieren begyndte i Sparekassens Kristrup-afdeling i 1984, og fortsatte da Dorte blev tilknyttet sparekassens såkaldte ”sparebus”, der kørte rundt og betjente kunder i mindre byer omkring Randers.

Dorte Jensen var senere med til at åbne Sparekassens afdeling ved Randers Sygehus, inden hun blev en del af Nordre afdeling, hvor hun fik rollen som gruppeleder. I 2009 tiltrådte Dorte sin nuværende stilling som Souschef i Vorup-afdelingen, og hvis man spørger hende, hvorfor hun har været i sparekassen i hele 38 år, er svaret klart:

”Jeg værdsætter de gode relationer med kunder og kollegaer og føler, at jeg konstant får nye udfordringer og kan udvikle mig, derfor bliver hverdagen aldrig kedelig” – fortæller den garvede Souschef.

Fodbold og frivillighed

Privat bor Dorte i Kristrup med sin kæreste. Børnene er flyttet hjemmefra, og fritiden går især med en aktiv livsstil. Dorte dyrker nemlig en bred palet af sportsgrene som løb, spinning i fitnesscenteret og cykling. Her cyklede hun bl.a. med Team Rynkeby gennem fem lande til Paris.

Dorte er selv opvokset i Vorup, hvor hun gennem 20 år har været aktiv fodboldspiller i Vorup FB. Efterfølgende var hun træner for pigehold i både Vorup og Romalt, og i dag hjælper hun til i Vippen hos Randers FC for Vorup FB´s dameafdeling.

Derudover bruger hun meget tid i haven – hvilket hun med et smil også betegner som en slags sport – i hvert fald når der skal luges ukrudt og klippes hæk.

Den runde dag fejres i selskab med gode venner og familien samt med kollegaerne i afdelingen.Souschef i Sparekassen Kronjyllands Vorup-afdeling, Dorte Jensen, kan 7. august fejre 60-års fødselsdag.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.