Solgte narko fra bil

Aarhus
Onsdag 2. december 2020 kl. 14:42

Solgte narko fra bil

.
Tirsdag kl. 17.15 blev en patrulje på Elna Munchs Gade i Brabrand opmærksomme på en bil, der holdt parkeret med både motor og lys tændt.

Der stod en mand ved bilen, men så snart betjentene standsede og steg ud, begyndte manden at løbe fra stedet.

To af de tre betjente løb efter ham, mens de råbte, at han skulle standse.

Manden løb dog videre og smed undervejs to små poser fra sig, hvorefter han blev indhentet af den ene betjent, mens den anden betjent samlede poserne op, der viste sig at indeholde skunk. Den 38-årige mand blev sigtet for narkobesiddelse.

Den tredje betjent var blevet tilbage ved den bil, som manden havde stået ved, og da den 38-årige mand forklarede, at han netop havde købt de to poser skunk fra én person i bilen, blev bilens 19-årige fører sigtet for salg af narkotika.

I forbindelse med visitationen af ham fandt betjentene et større kontantbeløb, som de vurderede stammede fra salg af narkotika.

I bilen sad der også en 20-årig mand på passagersædet, der også blev sigtet for salg af narkotika. Han blev ligeledes fundet i besiddelse af et større kontantbeløb, der også formodes at stamme fra salg af narkotika.

Den 25-årige mand, der sad på bagsædet blev også sigtet for salg af narkotika, men blev umiddelbart ikke fundet i besiddelse af penge eller narkotika.

I forbindelse med ransagning af bilen kunne betjentene umiddelbart ikke finde noget narkotika, men da bilen lugtede meget kraftigt af hash/skunk ville betjentene gerne se lidt nærmere på den, og bilen blev derfor beslaglagt med henblik på nærmere undersøgelse.



© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.