Søndag: Lisbeth Knopper som Fru Pigalopp

Randers
Fredag 15. september 2023 kl. 13:00

Søndag: Lisbeth Knopper som Fru Pigalopp
Foto Martin Gundesen


Snart kan man opleve ensemble-skuespiller hos Randers Teater Lisbeth Knopper i rollen som den farverige og ikke helt almindelige Fru Pigalopp, som mange kender fra Bjørn Rønningens bogserie af samme navn.

Fru Pigalopp bor alene i Tusinddørshuset på toppen af bakken. Der er godt nok kun tretten døre, og helt alene er hun ikke, for i huset bor også Hr. Larsen, som kan spille på en masse musikinstrumenter, men aldrig siger et ord.

Det er her, pigen Luna skal holde en uges sommerferie. Det er hun slet ikke sikker på, er en god ide. Men en dag finder de en lille forladt krageunge, der har brug for hjælp, og så må de to finde ud af at samarbejde. Som dagene går, finder Luna ud af, at Fru Pigalopp er en temmelig usædvanlig dame, der både kan fange fisk med syltetøjsmadder og tale fuglenes sprog.

Lisbeth knopper får selskab på scenen af multiinstrumentalist og komponist Jacob Venndt, og sammen skaber de en musikalsk og hjertevarm fortælling om at få nye venner og om at være der for hinanden. Og lidt om regnorme.

”Fru Pigalopp” spiller på Randers Teater den 17. september kl. 10 og 12. Forestillingen er for børn fra 6 år.

Fakta: Medvirkende: Lisbeth Knopper
Komponist og musiker: Jacob Venndt
Instruktør: Solveig Weinkouff
Dramatiker: Brian Wind-Hansen
Scenograf: Filippa Berglund
Dukkemager: Katrine Karlsen© Copyright 2023 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.