Søndag byder på forårskoncert i Sct. Peders Kirke

Randers
Fredag 19. maj 2023 kl. 12:00

Søndag byder på forårskoncert i Sct. Peders Kirke

Ungdomskoret Aarhus U synger for, når dørene slås op til en skøn koncert.

Aarhus U er kendetegnet ved at synge lige dele klassisk og rytmisk musik. Det gør koncerterne meget varierede og der skulle gerne være noget enhver smag.

Til koncerten på søndag er der blandt andet forårssange, kirkemusik og disney fly medley på programmet, så der venter publikum et spændene og varieret program.

Koret synger langt det meste repertoire udenad og har altid fokus på at give publikum en oplevelse ud over det sædvanlige. Mange af de stykker, der synges, er let koreograferet, og koret stræber efter at eksperimentere med forventningerne til en “normal” korkoncert.

Dirigent for koret er Jonas Rasmussen. Jonas er uddannet kordirigent fra Kungliga Musikhögskolan i Stockholm og University of Cambridge i England og har bred erfaring som dirigent for både professionelle kor såvel som amatørkor på højt niveau i ind- og udland.

Koncerten varer cirka en time og der er en entré på 50 kr. Unge under 18 år kommer gratis ind© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.