Socialistisk Folkeparti satte foden ned for vore børn og gamle!

Debat
Torsdag 24. september 2020 kl. 15:00

Socialistisk Folkeparti satte foden ned for vore børn og gamle!


Læserbrev af Frank Nørgaard, Byrådsmedlem for Dansk Folkeparti, Randers Kommune. Formand for Miljø- og Teknikudvalget. Medlem af Økonomiudvalget. Medlem af Udviklingsudvalget. Formand for Regionalt Skilteudvalg i Region Midt.

I et læserbrev den 22. september glæder Rosa Lykke Yde (SF) sig over at Socialistisk Folkeparti forhindrede Dansk Folkeparti i at lave besparelser på udlændinge og migranter. For os er det helt naturligt at man sparer på mennesker som for størstedelens vedkommende aldrig har, og aldrig kommer til at bidrage til det danske samfund – helt modsat Socialistisk Folkeparti som vil præmierer migranter på overførselsindkomst med alverdens håbløse tiltag som ikke bringer noget godt med sig.

Socialistisk Folkeparti glemte bare Newtons tredje lov - "aktion lig reaktion", for den fod – hårdt placeret i gulvet foran Dansk Folkeparti betyder også, at man ikke har afsat penge til ændringer på omsorgsområdet som der bliver brug for når den uvildige rapport ligger på politikernes bord. Vi havde i Dansk Folkeparti afsat en pulje på 10 mio. kr. til ”udmøntning efter anbefaling fra rapportens konklusioner”. Det vil sige, at vi har midler til at GENNEMFØRE de forbedringer som pårørende længe har efterlyst.

Veteranerne, som har ydet en ubeskrivelig stor indsats for Danmark, ville vi prioriterer med et værested hvor udenomsplads gør det muligt at grille og hygge med familien og andre pårørende – vi havde et konkret bud på en placering, og finansiering til renovering af lokaler efter veteranernes behov. Dette bliver der heller ikke noget af, eftersom Socialistisk Folkeparti valgte migranter og indvandring fremfor Danske Veteraner.

På børneområdet havde vi reel minimumsnormering til vores institutioner, hvor flere pædagoger, mere opkvalificering og kurser ville give 0-6 års området et kæmpe løft som desværre løb ud i ørkensandet grundet Socialistisk Folkepartis prioritering.

Sådan kunne jeg blive ved – hvilket jeg også agter at gøre sammen med mine gode kollegaer i Dansk Folkeparti, for vi siger det vi mener, og mener det vi siger, også selv om Socialistisk Folkeparti trækker racismekortet og kalder os fremmedfjendsk og racistiske.



© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.