Socialdemokratiet og SF i Randers kommune indgår valgforbund

Debat
Tirsdag 6. juli 2021 kl. 09:00

Socialdemokratiet og SF i Randers kommune indgår valgforbund
Fra venstre mod højre ses, Jonas Fuglsang, Torben Hansen, Rosa Lykke Yde og Signe Danebod. Foto: Jan Szwed


.
I forbindelse med efterårets kommunalvalg har Socialdemokratiet og SF i Randers Kommune indgået valgforbund.

”Socialdemokratiet er glade for valgforbundet med SF der bygger videre på valgforbundene i 2013 og 2017. Vi har traditionelt altid haft et stærkt samarbejde, tillidsforhold og fælles ønsker på mange områder.

Omdrejningspunktet er velfærd, borgerinddragelse og grønne
ambitioner” udtaler fællesledelsesformand for Socialdemokratiet i Randers Kommune, Jonas Fuglsang

” Et valgforbund mellem SF og socialdemokratiet er oplagt ovenpå de sidste års samarbejde i byrådet. På trods af uenigheder og forskellige politiske prioriteringer, har de to parti mange fælles ambitioner for Randers Kommune.

I SF er det afgørende, at vi kan se os selv i samarbejdet og at aftalen understreger, at vi ønsker mere velfærd og grønne løsninger ” udtaler formand for SF Randers Signe My Scharling Danebod.

”Social og miljømæssig bæredygtighed, styrkelse af folkeskolen samt sund økonomisk drift er nogle af grundforudsætningerne for et velfungerende velfærdssamfund.

Et velfærdssamfund der også tager hensyn til fremtidens generationer

Denne brede definition af bæredygtighed vil partierne søge at lægge som ramme om beslutningerne i den kommende byrådsperiode” udtaler borgmester i Randers kommune, Torben Hansen

” At styrke velfærden, fællesskabet og den grønne omstilling er en fælles opgave..

Det har ingen partier mulighed for at gøre alene.

Samarbejde er derfor nødvendigt.

I SF vil vi altid gøre hvad vi kan, for at trække politikken i vores retningen. Vi er glade for at indgå valgforbund med borgmesterpartiet.

Det er naturligvis et teknisk valgforbund, men også en aftale der sætter en retningen for det politiske samarbejde mellem de to partier” udtaler
Byrådsmedlem Rosa Lykke Yde(SF)

Se aftalen her



© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.