Socialdemokratiet inviterer til åbent møde om regionsarbejdet

Randers
Tirsdag 11. april 2023 kl. 12:00

Socialdemokratiet inviterer til åbent møde om regionsarbejdet
Formand for udvalget for bæredygtighed, teknologi og anlæg i Region Midtjylland, Henrik Gottlieb Hansen (S), giver en indføring i arbejdet i Regionsrådet, når Socialdemokratiet Randers Nord inviterer til debatmøde.


Socialdemokratiets partiforening Randers Nord holder onsdag 27. april et åbent møde, hvor der sættes fokus på arbejdet i Region Midtjylland.

Mødet finder sted i Fritidscenteret Vestergade 15, 8900 Randers C, kl. 19, og alle interesserede er velkomne.
På mødet bliver der fri debat om aftenens emner, men først giver formand for udvalget for bæredygtighed, teknologi og anlæg i Region Midtjylland, Henrik Gottlieb Hansen (S), et oplæg.

Her kommer han bl.a. ind på hvordan det er at være valgt til regionsrådet, og emner som det politiske arbejde i udvalgene – specielt Regionshospitalet i Randers - men også hvordan regionen samarbejder med kommunerne og privathospitalerne om afvikling af ”puklerne”.

Mødet er et af flere møder
Mødet om region Midtjylland er et af flere møder, hvor Socialdemokratiet Randers Nord sætter fokus på politisk arbejde.

Eksempelvis vil byrådsmedlemmerne i Randers Kommune Pia Moldt og Lise-Lotte Leervad Larsen (S) den 24. oktober orientere om arbejdet i de forskellige kommunale udvalg.

Møderne i er åbne for alle interesserede, og tilmelding er ikke nødvendig.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.