Smarteyes i Randers fejrer stor 6-års fødselsdag

Forside
Tirsdag 17. september 2019 kl. 15:00

Smarteyes i Randers fejrer stor 6-års fødselsdag

Smarteyes i Randers fejrer stor 6-års fødselsdag, og inviterer derfor til et brag af en fødselsdagsfest med kaffe, kage og 50% på alt i hele butikken.


I hjertet af Randers ligger optikerkæden Smarteyes, der i weekenden i uge 38 holder stor 6-års fødselsdag.

”Det er helt vildt, at det allerede er 6 år siden, at Smarteyes Randers slog dørene op for første gang! Det har været en fantastisk rejse at være med fra start, lyder det fra chefoptiker Lasse Büttner, der uddyber:

”Jeg har nu været chefoptiker i 1 år, og det har været sådan et dejligt år, hvor jeg kun er blevet endnu gladere for byen og dets beboere. I Randers er der liv og hjertevarme, og folk er enormt imødekommende og jordbunde. En super dejlig kombination, hvis du spørger mig”.

Hos Smarteyes lægger de vægt på, at briller er mere end et synshjælpemiddel, og at det derfor skal være både sjovt og enkelt at købe briller. Derfor er priserne overskuelige, og der er altid frit valg mellem stel og kollektioner – uanset styrken på brillerne.

I butikken i Randers glæder de sig til at holde fødselsdag:

Vi glæder os enormt meget til at holde fødselsdag i Randers! Vi plejer at sige, at vi holder fødselsdag og giver kunderne gaverne. Det gør vi, fordi vores største ønske er at skabe gode oplevelser for vores kunder. Vi håber, at rigtig mange, nye og velkendte ansigter, vil svinge forbi til en kop kaffe”, lyder det afsluttende fra chefoptiker i Smarteyes Randers, Lasse Büttner.

Til fødselsdagen er der foruden kaffe og kage 50% på alt i hele butikken til alle, der kommer forbi. Fødselsdagen og tilbuddene varer fra onsdag d. 18. september til og med lørdag d. 21. september. Smarteyes i Randers ligger i Brødregade 1.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.