Skolen angår alle

Mandag 22. december 2014 kl. 16:38

Skolen angår alle
LÆSERBREV Af Jørgen Mark Pedersen, Udbyhøjvej 24, Randers.

Dansk Folkepartis Frank Nørgaard siger bekymret til RANDERSiDAG, at skoledebatten er infiltreret af venstrefløjen. Nu kan man kun infiltrere dét, der ikke kommer én ved. Så Frank Nørgaard må jo mene, at man skal løse billet til skoledebatten ved at have børn i klemme.

Men skolesagen angår alle borgere. Sådan er det, når forvaltningen af borgernes penge samler sig opmærksomhed. Og det fine ved at føre en offentlig debat er netop, at alle kan deltage. Frank Nørgaard skulle prøve det. Så kunne vi få en god snak om fremtidens skolevæsen i Randers Kommune. Det ville alle have godt af efter fire måneder uden kontakt mellem byrådsflertal og borgere.

Frank Nørgaard nævner, at vi har haft besøg af Rune Engelbreth Larsen fra Århus. Er han ikke venstreorienteret, måske? Jo, men han står på uangribelig, demokratisk grund. Hvis hans program om plads til alle ser ekstremt ud, har det nok at gøre med øjnene, der ser.

Men så kan jeg berolige Frank Nørgaard med, at Rune Engelbreth Larsen kun var i Randers som far til et barn på en lukningstruet skole i Århus. Dér er det lykkedes engagerede borgere at gøre byen og dens politikere opmærksomme på det helt forkerte i at lukke skoler.

For mig har det været en enormt god oplevelse at arbejde sammen med dygtige og engagerede fædre og mødre fra hele det politiske spektrum. I en folkesag, som skolerne er, ville det være mærkeligt, hvis slet ingen folk fra venstrefløjen var med, men nogle af de mest aktive og velforberedte borgere er faktisk skuffede Venstremænd og socialdemokrater. Der er også en del fra DF.

Vi arbejder koncentreret og konstruktivt sammen fra højre til venstre, og hvis der er noget, vi ikke har tid til at tale om, så er det, hvem vi skal stemme på i 2017. Kun, hvem vi ikke skal stemme på.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook.


© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.