Seniordans Randers er klar til sæson nummer tre

Sport
Tirsdag 13. august 2019 kl. 07:00

Seniordans Randers er klar til sæson nummer tre

Seniordans Randers blev stiftet den 10. maj 2017, og foreningen er nu klar til den tredje dansesæson.

SENIORDANS er en sjov og hyggelig aktivitet. Man får god motion, både til hjerte og hjerne. De fleste kommer uden partner, og alle kommer på dansegulvet. Der danses til god musik – gamle evergreens, og en danseleder står for undervisningen. Deltagerne danser som par, ikke herre/dame men blå/rød. Der danses kvadriller, kædedanse, rækkedanse og i kreds.

Formanden, Maja Davidsen, som også er danseleder på onsdagsholdet, oplyser, at foreningen har 3 hold på programmet i den kommende sæson, som ser således ud:

Program for sæsonen 2019 / 2020

- mandag kl. 11,15 – 13,15 - øvede seniordansere - start den 2.9. - Rounddans i Fritidscentrets sidebygning

- mandag kl. 14,00 – 16,00 – begyndere - start den 2.9. - Seniordans i Fritidscentrets sidebygning

- onsdag kl. 10,00 – 12,00 – øvede - start den 11.9. - Seniordans i Fritidscentrets kongressal

Margit Batz, som kommer fra Hørning ved Aarhus, underviser i Rounddans.

Rounddans er for øvede seniordansere og skiller sig ud fra seniordansen ved, at man danser med samme partner. Hvorimod man i seniordans ofte skifter partner. Både i seniordans og i rounddans er det almindeligt, at 2 damer danser sammen, der bliver ikke talt om herre og dame men om blå og rød.

Begynderholdet om mandagen undervises af Annette Christensen, Helsted og Bodil Andersen, Asferg.



Annette og Bodil fremhæver, at holdet virkelig er for begyndere. Du behøver altså ikke at have danset før, du skal nok få det lært.

Bodil Andersen koordinerer desuden kørslen, idet danserne har mulighed for at deltage i udflugter og dansestævner m.v. i andre byer. Det betyder, at alle får en chance for at komme med til de forskellige seniordansearrangementer, som udbydes i løbet af en sæson.

Klubbens formand, Maja Davidsen, som også er danseleder, underviser de øvede seniordansere. Maja er desuden formand for Landsforeningen Dansk Seniordans Region Aarhus, som vores forening er medlem af. ”Det giver en god synergi, når der skal planlægges aktiviteter” siger næstformanden Hans Nielsen, Langå, som sammen med sin hustru Inger Nielsen har danset seniordans i en del år. Inger Nielsen varetager i øvrigt hvervet som kasserer for Seniordans Randers.

Foreningen opfordrer nye interesserede til at møde op og få en gratis prøvetime. Kom alene eller tag gerne en ven eller veninde med !

Seniordans giver livsglæde og gode muligheder for socialt samvær.

Seniordans Randers kan kontaktes ved henvendelse til foreningens formand, danseleder Maja Davidsen på tlf. 3051 7335 eller på mail majamdavidsen@gmail.com



© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.