Sådan får du råd til din næste bil

Sponsorede Artikler
Onsdag 5. maj 2021 kl. 05:00

Sådan får du råd til din næste bil

.
Har du fået et job, der ligger langt væk, eller er der ikke længere plads til hele familien i den nuværende bil? Det kan også være, du bare gerne vil spare op til at eje din allerførste bil. Det kan være udfordrende at finde plads i økonomien til en ny bil. For at få råd til din næste bil, så bør du overveje følgende.

Skal bilen købes – eller er du åben for andre muligheder?
Du skal først og fremmest finde ud af, om din næste bil absolut skal købes fra ny, eller om du er interesseret i eksempelvis at lease den. Der er en langt højere udbetaling forbundet med køb af bil, men til gengæld er den 100% din, og den holder i mange år frem. Leasing er derimod et oplagt valg for dig, der drømmer om en fast månedlig ydelse, og kun beholder bilen i 3 år eller derunder. Hos perbcars.dk kan du læse mere om leasing, hvis det lyder som noget for dig.

Hvordan skal bilen finansieres?
Det er de færreste, der har råd til en splinterny bil. Heldigvis kan du hos langt de fleste bilforhandlere aftale en afdragsordning. Du kan naturligvis også tage en tur i banken og snakke med dem om dine muligheder for at låne til en bil. Det bedste råd er dog at spare langt størstedelen af pengene op selv, for det er den billigste løsning på langt sigt.

Læg et budget
Det kan være svært at spare op, hvis du ikke har 100% styr på din økonomi. Start derfor med at lægge et udførligt budget og aftal med dig selv, hvor mange penge, du har mulighed for at lægge til side til din bilopsparing. Det gør det let at få sparet op hurtigt, når du har styr på dit budget og lægger x antal kroner til side hver måned.




© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.