Sådan får du mere motion inkorporeret i hverdagen

Sponsorede Artikler
Torsdag 20. maj 2021 kl. 05:00

Sådan får du mere motion inkorporeret i hverdagen

.
At få bevæget sin krop hver dag er vigtigt, men det er langt fra alle, der år det gjort. Måske har man en hverdag, hvor arbejde, huslige gøremål og meget andet fylder, og før man får set sig om, er der gået endnu en dag. Det er ærgerligt, og til tider kan man få dårlig samvittighed over ikke at nå det, man gerne vil. Her bliver du klogere på, hvordan du får mere motion inkorporeret i hver-dagen.

Tag cyklen på arbejde i stedet for bilen
Generelt er der mange ting, man kan gøre for at sikre, at man får bevæget sig mere. Det kunne eksempelvis være så simpelt som at tage cyklen på arbejde i stedet for bilen. Det tager naturligvis længere tid, end hvis man kører i bil, men man får sin daglige motion, og man får rørt kroppen. Det kan også være en god måde at tænke over dagen på. Til og fra arbejde på cykel bliver en form for overgangsperiode, hvor du kan få vendt og drejet tingene, så du er klar i hovedet til det, der venter dig hjemme.

Du kan også udskifte bilen med et par gode sko
Bruger du egentligt mest bilen, fordi det er nemmest og hurtigst, men bor du så tæt på dit arbejde og handlemuligheder, at du egentligt ikke behøver det – så kan du også udskifte bilen med et par gode sko. Tager du en god historie i ørene, så vil det pludseligt blive sjovt at gå. Find en lydbog gratis på nettet og kom i gang med at motionere og lytte mere. Med Saxo Premium får du et stort udvalg af forskellige bøger, og du har derfor gode muligheder for at finde noget at lytte til, som vil fange dig. Eventuelt kan du lave en liste over de bøger, du godt kunne tænke dig at dykke mere ned i.© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.