Sådan arbejder TV2 Østjylland!

Læserbrev
Mandag 19. april 2021 kl. 10:00

Sådan arbejder TV2 Østjylland!

.
Af: Henning Jensen Nyhuus, Grinden 106, 8960 Randers SØ.

Til de af avisens læsere er her en god historie om, hvordan pressen, i dette tilfælde TV2 Østjylland, kan manipulere med tingene for at få dèn historie, som de ønsker.

Jeg havde med noget blandede følelser fredag aften set flere udsendelser på TV2 Østjylland, at en beboer var utilfreds med en huslejestigning på 12 %, der for hans vedkommende svarede til en stigning fra kr. 4.500,- til kr. 5.040,- kr. om måneden.

Han havde ikke haft huslejestigning i 8 år.

Og i den forbindelse skulle der findes nogle skurke.

Jeg var så en af dem, der blev nævnt – og også omtalt som den tidligere Randers borgmester Henning Jensen Nyhuus.

Den skulle have hele armen.

Jeg er ansat som klosterforvalter af bestyrelsen. Det er bestyrelsen, der træffer de nødvendige beslutninger, og ikke mig. Og man har på stedet yderligere 3 andre ansatte, og ganske fornuftigt udtaler man sig ikke om ansattes forhold, ej heller lønforhold.

Men TV2 Østjylland kørte historien stort op – ”beboere utilfredse og vrede over større huslejestigninger, ikke mindst fordi forvalteren, en tidligere Randers borgmester, har fået fordoblet sin løn.” !!!

Jeg røg lynhurtigt til tasterne og bad TV2 om dokumentation på deres påstande.

De svarede tilbage, at de havde tjekket mine lønninger, og at jeg i 2018 havde fået ca. 71.000 kr. i løn, og at jeg i 2019 havde fået ca. 152.000,- kr. i løn. Det var langt mere en bare en fordobling – så jo, de havde sandelig dokumentationen i orden….

TV2 Østjylland havde bare begået dèn fejl at lade sig snyde af anmelderen og sig selv og ikke set, at min løn i 2018 kun var fra 1. juni til 31. dec. og som følge deraf ca. kun halv løn.

Der var altså ikke tale om nogen lønstigning fra 71.000 til 152.000, men en løn for ½ år og en løn for et helt år.!!

Men tror I TV2 Østjylland ville berigtige – nej da – de forsøgte at vende den til, at så kunne de regne ud, at jeg da trods alt måtte have fået en lønstigning på ca.10 %.

Jeg kunne ikke overbevise dem om, at der i mit hoved er en betydelig forskel på 10% og langt over 100%.

Så fandt de bare på nye forklaringer.

Nu bringes sagen videre som klage til pressenævnet – det her er simpelt hen for groft.

Ingen kan være i tvivl om den fremhævede tekst, og hvad den betyder. Det er mig, der har fået fordoblet min løn, hvilket altså er direkte usandt!




© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.