Så varmer vi op til jul, fortæller Randers Fortællerne

Randers
Torsdag 24. november 2022 kl. 11:08

Så varmer vi op til jul, fortæller Randers Fortællerne
”Så er vi klar til ”Jul med Randers Fortællerne”, siger Ann-Louise Lauridsen.


.

Randers Fortællerne sætter atter fokus på den gode julehistorie!
”Så varmer vi op til jul”, siger Randers Fortællerne


Randers Fortællerne inviterer mandag den 28. november kl. 19.30 til en fornøjelig aften i Helligåndshuset med forunderlige fortællinger om jul og vinter på kryds og tværs.

Det smukke gamle Helligåndshus ligger stemningsfuldt midt i Randers, og der dufter af jul, når Randers Fortællerne står klar med fantastiske fortællinger om julen og dens væsen og uvæsen i fortid og nutid. Julen har mange udtryk. Den opleves på mange måder.
Af og til spiller den os et puds. Og det gør vinteren også.

Randers Fortællerne har hver sin historie med om jul og vinter. Fem ferme fortællere har fundet deres allerbedste fortællinger frem, og de bliver fortalt med liv og sjæl helt uden manuskript. Historierne er selvoplevede eller inspireret af litteratur og så er der dem, der udspringer af fri fantasi!

”Jul med Randers Fortællerne” byder bl.a. på historien om en juleaften i snestorm, fortællingen om den gamle skomager og den om kalenderlyset og julemagien.

De fem Randers Fortællere er Lisbeth Nielsen, Mogens Karmark, Lisbeth Østergaard, Ann-Louise Lauridsen og Aase Klith.

Der er atter lagt op til en hyggelig, forunderlig og nærværende aften i Helligåndshuset i selskab med Randers Fortællerne med julehygge, gløgg/sodavand og småkager.

Billetter á 75 kr. inkl. gløgg/sodavand og småkager – kun i forsalg – kan købes på YourTicket.dk senest den 27.11. eller reserveres på tlf. 20 12 68 81 til afregning ved arrangementet.




© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.