Rock og blues med B-Joe

Randers
Tirsdag 14. januar 2020 kl. 15:00

Rock og blues med B-Joe


24. januar: Guitaristen fra det legendariske Hardinger Band kan spille andet end Shu-bi-dua. B-Joe kan som det foreløbige eneste sted i Jylland opleves i Randers på Tante Olga.

Den danske hardrock guitarlegende, B-Joe, er tilbage på den danske rockscene med et spritnyt dobbeltalbum og et sprudlende kompetent band i ryggen. Pladen har høstet femstjernede anmeldelser og bliver spillet på både DR og div. radiostationer landet over. Anmelderne har fundet superlativerne frem.

B-Joe aka Joe Johansen og hans yderst kompetente kombattanter går til den på ‘Electric Blue’. Niveauet er højt, og Joes guitarspil gnistrer balstyrisk i et bud på en blues anno 2019. Rytmegruppen med Flemming Olsen bag trommerne og Michael Engman Torp (bas) skubber lydhørt til solisten de rette steder, og Kasper Daugaards klaver og orgel er ‘the icing on the cake’ i det samlede lydbillede.

Ved koncerten på Tante Olga bliver der sunget med af fuld hals på de let genkendelige omkvæd og bandet er i det hele taget ekstremt udadvendt og publikums-engagerende. B-Joe’s koncerter er altid en symbiose mellem kunstner og publikum – en fællesskabsskabende oplevelse.

I slut-firserne og starten af 90’erne besøgte B-Joe flere gange Tante Olga med det københavnske syre-rock band Azurit (som blev senere ændret til B-Joe), hvor Leif Bressum introducerede B-Joe til de gamle blues mester/legender medfølgende flere kassettebånd. Det og meget mere har B-Joe samlet op, hvilket denne aften (eneste koncert i Jylland) klart vil vise. Det er ikke kun blues, men også megen Rock der bliver lagt i ”kakkelovnen. Nu er B-Joe tilbage hos Tante Olga som moden, respekteret, erfaren og meget dygtig Rock/blues sanger og guitarist. Ringen er sluttet.



© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.