Red Barnet Randers har en glædelig nyhed for børn og unge

Randers
Torsdag 24. september 2020 kl. 10:00

Red Barnet Randers har en glædelig nyhed for børn og unge


Red Barnet Randers har en glædelig nyhed for børn og unge, der ikke rigtig har råd til at deltage i et sundt fritidsliv: Vi har på det seneste fået flotte store donationer fra henholdsvis ”Verena Merz & Otto Kjærgaards Børnefond” og ”Børge Nielsen og Max Vonsylds Fond for Almenvelgørende Formål”.

Frivillige idrætstrænere, forældre, lærere, spejderledere og andre, der måtte kende et barn/ en ung, kan finde kriterierne og selve ansøgningsskemaet på hjemmesiden for Red Barnet Randers.
Det er let at finde, og skal man have hjælp til at udfylde skemaet, kan hjælpen fås blandt andet hos Bysekretariatet.

Vi samarbejder om at støtte udsatte børn og unges deltagelse i fritidslivet med Randers FC, Børnenes Kontor, Broen med flere. Du kan finde hele listen på Kommunens hjemmeside, men du skal være opmærksom på, at mens mange af disse organisationer kun støtter idræt eller måske kun boldspil, støtter fx Glad Fritid alle former for fritidsliv – blandt andet også dans, spejder og teater.

Vi håber, alle interesserede vil hjælpe med at udbrede kendskabet til støttemulighederne.© Copyright 2020 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.