Randers Friplejehjem søger ny leder

Randers
Lørdag 1. juli 2023 kl. 10:00

Randers Friplejehjem søger ny leder

Formanden for Randers Friplejehjem Flemming Østergaard oplyser: ”Da vores leder Birte Stræde Simonsen siden 1.april 2019 har valgt at søge nye udfordringer, søger vi derfor hendes afløser som leder for Randers Friplejehjem med tiltrædelse pr. 1. oktober 2023”.

Videre udtaler Flemming Østergaard: ”Randers Friplejehjem har siden det blev blev taget i brug i aug. 2019 haft alle 24 lejligheder udlejet og tilføjer at også de 5 nye lejligheder vi byggede til i 2021/2022 hurtigt blev udlejet da byggeriet blev færdigmeldt i sommeren 2022. Vi har nu i alt 29 lejligheder og vi har fortsat en tocifret venteliste”.

Desuden udtaler Flemming Østergaard: ”Randers Friplejehjem er et velfungerende plejehjem som er en selvejende institution med egen bestyrelse og vi er en nonprofit virksomhed hvor det overskud der måtte være, vil komme vores beboere til gavn tilføjer Flemming Østergaard”.

Afslutningsvis tilføjer Flemming Østergaard: ”At den nye leder vil få ansvaret for 42 dedikerede og passionerede ansatte og 29 beboere. Vi er et Friplejehjem, hvor omsorg og nærvær sættes i højsædet, hvor der hersker en hjemlig atmosfære samt er en god arbejdsplads for alle vores medarbejderne”.

Randers Friplejehjem blev taget i brug i sommeren 2019.

Yderligere oplysninger hos:

Flemming Østergaard
Formand for Randers Friplejehjem
Tlf. 24948117
Mail: fle@paradis.dk© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.