Randers badminton Klub sætter pris på Alexander

Randers
Mandag 26. april 2021 kl. 15:00

Randers badminton Klub sætter pris på Alexander

.
Ungdomscheftræner i Randers Badminton Klub, Alexander Hagensen, var indstillet af bestyrelsen i klubben til DGI/Intersports Super Gejst Spreder Pris.

Ungdomsformand i Randers Badminton Klub, Peter Lyneborg Jacobsen, fortæller:

”Alexander har under Covid19-nedlukningen gjort en kæmpe indsats for vores spillere, ved at lave fede online træninger flere gange ugentligt, online-konkurrencer, sørge for løbende hilsner fra alle vores ungdomstrænere, og han arrangerede og afholdte også både udklædningskonkurrencer og kahoot-Quiz.

Han sørgede endvidere for med alle disse tiltag, at sprede god stemning og holde gejsten ved lige hos klubbens spillere i en svær tid.

Da det blev muligt, at træne udendørs var Alexander klar med fuldt træningsprogram fra første mulige dag. Og der var et meget varieret, og spændende træningsprogram klar til hver eneste træning.

Alexander har som ansvarlig for hele klubbens trænerteam gået forrest, og i samarbejde med det øvrige trænerteam, har han løftet opgaven under nedlukningen og til udetræninger på fornemmeste vis.

Derfor indstillede bestyrelsen i Randers Badminton Klub, Alexander til prisen.

Og grundet indstillingen har Alexander fået overrakt et indrammet diplom, som et bevis på klubbens store værdsættelse af indsatsen.

Der var over 1000 nominerede til prisen, og det blev faktisk min gamle ungdomsbadmintontræner fra Randers Real Badminton Klub (der i 2018 fusionerede med Randers Badminton Klub og Vorup Badmintonklub), der løb med prisen i Østjylland for hans nuværende store frivillige indsats, som fodboldtræner for de mindste drenge i Støvring Mellerup Idrætsforening.

Randers Badminton Klub vil gerne ved samme lejlighed ønske Morten Wiese Jacobsen tillykke med prisen.”
© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.