R har seks mænd og fire kvinder på holdet

Fredag 22. september 2017 kl. 08:01

R har seks mænd og fire kvinder på holdet
Borgmesterkandidat Mogens Nyholm har sammen med sit parti sat kursen mod og efter valget. Foto: Kurt Helge
Seks mænd og fire kvinder er klar til at arbejde for Randers kommune med åbenhed, ærlighed, nærhed og ordentlighed. Det betyder ifølge R inddragelse af borgere og medarbejdere, når udfordringerne skal løses.

De seneste års udvikling har i stigende grad vist, at der er behov for, at der arbejdes på en anden måde i byrådet, understreger R: Respekt for hinanden og medarbejdere burde være indlysende i et demokratisk styre. Brudte aftale og hemmeligholdelse hører ikke hjemme her. Det er Radikale Venstres kandidater parat til at gøre noget ved.

Det politiske emne, som vil komme til at stå allerøverst på listen over ting, der skal gøres efter valget er: Børnene. Store såvel som små skal børn have en opvækst præget af glæde og udvikling. Vi vil investere massivt i at vores børn får en opvækst, der gør dem godt rustede og klar til at gå videre i livet. Al forskning viser, at det er en af de investeringer, der give et rigtigt godt afkast, på alle planer, mener Radikale Venstre og tilføjer:

Randers kommune skal være en kommune, som man synes det er værd at leve i. Hvis det er tilfældet, så følger virksomheder og udvikling naturligt med. Også kultur er en vigtig drivkraft hertil. Vi tror på at kulturen skaber kvalitet i hverdagen, der gør at borgere ser Randers som en attraktiv kommune. Derfor skal kulturen styrkes. Det samme gælder naturen og det grønne. Vi skal tænke på kommende generationer.

Randers skal ifølge Radikale Venstre være en kommune i balance, hvor det er attraktivt at bo og leve i såvel by som på landet.

De 10 kandidater til byrådet er:

1. Mogens Nyholm, Randers.
2. Poul Rubach, Harridslev.
3. Karin Blach, Randers.
4. Morten Kjær Sørensen, Bjerregrav.
5. Hans Toftdahl, Assentoft.
6. Kirsten Hvas, Tånum.
7. Maria Fangel, Randers.
8. Jens Peter Krog, Torup, Langå.
9. Lone Kjær Kjær Kristensen, Randers.
10. Jørgen Grejs, Randers.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.