Polsk klavertrio gæster BRAGE

Randers
Tirsdag 24. januar 2023 kl. 12:00

Polsk klavertrio gæster BRAGE

.
Polsk klavertrio gæster BRAGE

Polish Piano Trio, der fik den planlagte koncert hos Kammer-musikforeningen BRAGE i marts 2020 udsat på grund af corona, kommer nu omsider til Randers.

Koncerten finder sted på Værket søndag den 5. februar kl. 15.

På programmet står Mozarts sonate i A-dur for violin og klaver, sonate i c-mol opus 6 for cello og klaver af Samuel Barber og klavertrio opus 63 i d-mol af Robert Schumann.

Trioen er et af Polens fornemste ensembler og består af Robert Kwiatkowski, violin, Błażej Goliński, cello, og Dominika Glapiak, klaver.

De tre musikere er som undervisere tilknyttet musikakademiet i Gdansk, og de har specialiseret sig i kammermusik, som de spiller med en helt speciel følsomhed, kombineret med erfaringer fra musikalsk virke i andre sammenhænge.

Polish Piano Trio, der har både klassiske og mere utraditionelle værker på programmet, giver koncerter overalt i Polen og i udlandet. Desuden har trioen vundet mange priser i både nationale og internationale musikkonkurrencer.

Deres opførelser er højt værdsat og ikke kun af klassiske musiklyttere.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.