Politiet søger vidner til to designkup hos Kop og Kande i Hobro

Randers Opland N
Fredag 14. april 2023 kl. 13:47

Politiet søger vidner til to designkup hos Kop og Kande i Hobro
Se flere foto i artiklen. Foto: EK Alarm og Sikring


.
Kop og Kande på Adelgade i Hobro har haft to store indbrud, med mindre end 14 dages mellemrum. Her er store mængder designervarer blevet stjålet. Nordjyllands Politi offentliggør nu overvågningsbilleder fra indbruddene og beder vidner melde ind på telefon 114, hvis de måtte have oplysninger i sagen.

Første indbrud fredag den 31. marts kl. ca. 03.30
Her kom gerningsmændene ind via et lager, der ligger i umiddelbar tilknytning til butikken. Her blev der stjålet designervarer, fra mærker som Royal Copenhagen, Blå Elements, Kay Bojesen mv.
Der foreligger endnu ikke en samlet opgørelse, men der er tale om dyre varer, og det er derfor også formodningen, at gerningsmændene slap afsted med koster til en meget høj samlet værdi.

Andet indbrud tirsdag den 11. april kl. 22.28
Her kom gerningsmændene igen ind via lageret, hvor en dør var opbrudt. Igen blev der stjålet varer fra bl.a. Kay Bojesen. I løbet af ganske få minutter var både vægter og politi på stedet, men gerningsmændene var allerede flygtet fra stedet.

Politiet søger vidner
Nordjyllands Politi efterlyser vidner, som kan have set noget på gerningsstedet. Især ved det seneste indbrud er det vores opfattelse, at der stadig har været ”liv i byen”. Det kan også være vidner der har set et køretøj køre hastigt fra stedet, eller andre som kunne have kendskab til sagen på anden måde.

Hvis man har oplysninger bedes man kontakte politiet på tlf. 114.
Foto: EK Alarm og SikringFoto: EK Alarm og Sikring


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.