Politiet søger din hjælp til opklaring af million tyveri i Aarhus

Østjyllandidag
Søndag 28. november 2021 kl. 09:00

Politiet søger din hjælp til opklaring af million tyveri i Aarhus
Østjyllands Politi vil også gerne have hjælp til at finde frem til mærke og forhandler af de handsker, gerningsmændene bar under tyveriet. Handskerne er i farverne sort/grå og kunne umiddelbart ligne nogle kraftige arbejdshandsker.


.
Politiet søger hjælp til genkendelse af økse og handsker brugt ved rambuktyveri

Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde frem til mærke og forhandler af en særlig økse samt de handsker der blev brugt af gerningsmændene i forbindelse med et rambuktyveri hos en smykkeforhandler på Skt. Clemens Torv i Aarhus.

Ved indbruddet, der skete tidligt tirsdag morgen omkring kl. 4.30, brugte gerningsmændene en konstrueret rambuk, som de skubbede ind i butiksruden med deres bil. På den måde fik de adgang til butikken, hvorefter de i løbet af få minutter stjal ure og smykker for flere millioner kroner.

I forbindelse med tyveriet anvendte gerningsmændene økser til at slå hul i glasmontrerne. De medbragte i alt fire økser, én med rød farve på og tre med mørke/sorte farver på.

De fik dog ikke alle økserne med derfra, så politiet er i besiddelse af én af økserne, som der nu offentliggøres billeder af i håb om, at nogen kan hjælpe med at finde ud af, hvilket mærke der er tale om, og hvor de
eventuelt forhandles.

Har man oplysninger om øksen eller handskerne, eller har man oplysninger om sagen i øvrigt, kan man ringe til Østjyllands Politi på telefon 114.
© Copyright 2023 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.