Politiet opretter torsdag kl. 14.00 tre hotspots på strandene i Aarhus

Østjyllandidag
Torsdag 6. august 2020 kl. 11:48

Politiet opretter torsdag kl. 14.00 tre hotspots på strandene i Aarhus

.
Østjyllands Politi opretter tre hotspots i Aarhus

Politiet opretter torsdag kl. 14.00 hotspots på strandene Den Permanente, Bellevue og ved ”Den spanske trappe” på Immervad, hvor der er risiko for sammenstimlen af mennesker de kommende dage.

Der er desværre sket en stigning af antallet af smittede i Aarhus, og når det gode sommervejr kommer, er vores forventning, at folk i højere grad vil samles på de populære steder i byen med risiko for at sprede smitten yderligere. Vi vil gerne være på forkant og allerede nu fortælle borgerne, at politiet har ekstra fokus på de her steder, og at vi har mulighed for at lave et opholdsforbud, hvis der er så mange forsamlet, at vi vurderer, det udgør en særlig smitterisiko, ” siger chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen.

Vil være ekstra til stede

Ved de tre hotspots vil der være ekstra tilsyn, men Østjyllands Politi vil patruljere rundt i hele Aarhus og Østjylland og være til stede, hvor der er mange mennesker.

”Vi er klar over, at der er en del andre steder i Aarhus, hvor der kan komme mange mennesker, og vi kommer til at følge udviklingen tæt.

Vi har i første omgang valgt at fokusere på tre områder, hvor vi af erfaringsmæssigt ved, at folk kan komme til at være for tæt samlet. Men vi er klar til hurtigt at oprette hotspots andre steder, hvis der bliver behov for det, ” siger Klaus Arboe Rasmussen.

Der vil være skilte i de tre områder, der gør borgerne opmærksomme på, at de befinder sig på et udpeget hotspot.© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.