Politiet i Randers havde en travl onsdag

112
Torsdag 27. februar 2020 kl. 14:00

Politiet i Randers havde en travl onsdag


Narkokørsel igen igen

Onsdag kl. 14.50 blev en 26-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Mariagervej i Randers NØ.

Onsdag kl. 20.00 blev en 39-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset af en patrulje på Glarbjergvej i Randers NV.



Færdselsuheld

Onsdag kl. 21.46 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en bilist, der på den nordjyske motorvej ved Randers SV have overhalet en bil, der havde en autotrailer spændt efter. Det venstre dæk på autotraileren var faldet af, så den kørte på fælgen. Der blev sendt en patrulje, der fik stoppet den 30-årige bilist, der blev sigtet for overtrædelse af udstyrsbekendtgørelsen.

Onsdag kl. 23.30 skete der et færdselsuheld på Mariagervej i Spentrup. En 65-årig kvindelig bilist kom kørende ad Mariagervej i nordlig retning, da hun på grund af glat føre mistede herredømmet over bilen, der landede på siden på en tilstødende mark. Kvinden slap uskadt, og der skete kun mindre materiel skade på bilen.



© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.