Politi frafalder voldtægtssigtelse

Onsdag 8. august 2018 kl. 11:04

Politi frafalder voldtægtssigtelse
Østjyllands Politi har besluttet af frafalde sigtelsen mod en 38-årig mand, der for nylig blev sigtet for forsøg på voldtægt.

Søndag d. 29. juli anmeldte en 25-årig kvinde, at hun var blevet voldtaget samme nat i en baggård ved Lille Rosengård i Randers C.

Ifølge kvinden skete det i forbindelse med, at hun og den 38-årige havde mødt hinanden på et diskotek og sammen var gået udenfor.

Østjyllands Politi har nu hørt begge parter og undersøgt området, hvor episoden fandt sted. Da politiet ikke har fundet bevis for, at den 38-årige har begået noget kriminelt, er sigtelsen mod ham frafaldet, og sagen lukket.

---

Fra politirapporten

Kørte uden kørekort med tre forskellige stoffer i blodet
Det blev til en anholdelse og syv sigtelser, da politiet i går kl. 10.30 standsede en 28-årig mand i sin bil i Adelgade i Randers C. Betjentene besluttede at undersøge bilen nærmere, da den manglede den ene nummerplade, og det viste sig at være en god idé.

Et hurtigt tjek viste, at den nummerplade, bilen trods alt havde, var stjålet, og at den 28-årige fører var frakendt kørekortet. Derudover viste en narkometertest, at han var påvirket af tre forskellige slags narkotika.

Han havde desuden både en pose amfetamin og en kniv i lommen, som han blev sigtet for at besidde.

Derudover blev det til sigtelser for at køre i en bil, der ikke er indregistreret og ikke har den lovpligtige forsikring.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.