Pokalsucces for Vorup FBs eFodboldhold!

Randers Opland S
Mandag 12. juni 2023 kl. 10:00

Pokalsucces for Vorup FBs eFodboldhold!
Vorup FB


Lørdag d. 27 maj blev DBUs årlige ePokalturnering i FIFA23 afgjort, og vi er i Vorup FB stolte af at kunne sige, at vores egen Marius Albers sammen med sin østjyske makker Sem, der begge spiller i aldersgruppen U13-U16 vandt finalen.

DBUs turnering spilles 2v2 og startede med seedningsrunder i februar og marts, som holdet snildt klarede sig igennem. Det resulterede i at de, sammen med de 7 andre bedste hold i hver aldersgruppe, kvalificerede sig til finalen som de mødtes i lørdags på Gamebox Festival i Messecenter Herning for at spille. Kampen blev desuden streamet live på DBUs eFodbold Twitch kanal.

Marius og holdkammeraten Sem, som han mødte på Esportsholdet Tricked, sigtede her naturligvis efter at løbe med pokalen. De vandt de 2 første kampe og tabte den tredje 6-2 til Starup IF. I semifinalen mod Fredericia vandt de komfortabelt.

I finalen var det et gensyn med Starup IF. Kampen var nervepirrende til sidste øjeblik og blev afgjort ved golden goal (kampen afgøres ved næste mål), hvor Vorup FB scorer på første forsøg og derved vinder finalen og præmien - en PlayStation 5 samt en dag i eFodbold-landslejren, foruden selvfølgelig selve pokalen.

Målet for Marius er naturligvis at gentage succesen næste år, men det bliver dog med en ny partner, da han går en aldersgruppe op, mens Sem forbliver i U13-U16. Det stopper ham dog på ingen måde i at tage udfordringen op!

Lokale der gerne vil prøve kræfter med eSport er velkommen til at tage fat i Vorup FB! Vi afholder snart en turnering for alle niveauer på Ulvehøj - fra nybegyndere til øvede - hvor der blandt andet bliver mulighed for at møde vores pokalvinder og eventuelt tage udfordringen op mod ham!© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.