Per Andersen sparker gang i lørdagens musik på Styret i Øster Hurup

Nordjyllandidag
Lørdag 29. juli 2023 kl. 06:00

Per Andersen sparker gang i lørdagens musik på Styret i Øster Hurup

På Styret i Øster Hurup er “Spiv” klar med livemusik, så musikalske toner og bægerklang igen kan lyde på Styrets store terrasse og inden døre på det hyggelige værtshus midt i Øster Hurup.

I aften lørdag den 29. juli spiller Per Andersen på Styret. Alt fra de gode gamle klassikere, til nyere kommende evergreens lover Spiv der bliver serveret lørdag eftermiddag fra kl. 15.30.

Per Andersen er en meget rutineret musiker og entertainer, der de sidste par årtier har spillet på store og små spille- og dansesteder i det meste af landet - både som solist, og i forskellige konstellationer. Repertoiret går lige fra de gode gamle klassikere med Credence Clearwater revival, John Mogensen, Kim Larsen til nyere kommende evergreens fra Joe Cocker, Big Fat Snake og Zididada.

Der er lagt op til et storslået musikprogram sommeren over på Styret i Øster Hurup. Her kan ørerne rigtig blive forkælet, hvis du smutter en tur forbi feriebyens hyggelige værtshus.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.