Pas på din vovse på gåturen i mørket

Forside
Torsdag 10. oktober 2019 kl. 18:00

Pas på din vovse på gåturen i mørket

Torsdag den 17. oktober inviterer Maxi Zoo i Randers dig til at tage hunden med på en fælles gåtur med ligesindede, hvor der vil være mulighed for at
få gode råd til, hvordan du og dit pelsbarn kan færdes trygt i vinterhalvåret.
I butikken vil hele weekenden stå i mørkets tegn med masser af gode råd og rabatter af komme efter – så byens hunde og ejere kan gå en tryg vinter i møde

Vi går den mørke tid i møde, og vi skal derfor passe ekstra godt på vores kære pelsede venner på dagens gåture. Det er nemlig vigtigt at være opmærksom på sikkerheden og jeres synlighed, når mørket trænger på, så både du og din kære hund kan komme sikkert hjem fra dagens dejlige ture. Torsdag den 17. oktober inviterer Maxi Zoo i Randers NV og Randers SØ derfor alle byens hundeejere og pelsede venner til en fælles gåtur i tusmørket, hvor der vil blive delt ud af gode råd og tips til, hvordan I sammen kan færdes sikkert i mørket. Maxi Zoo sørger for høm høm-poser, godbidder og godt humør til turen. I den efterfølgende weekend, fredag og lørdag den 18. og 19. oktober, vil der ligeledes være mulighed for at få rådgivning i de to butikker til at færdes sikkert i mørket og ikke mindst gode rabatter på tilbehør dertil.

Den fælles gåtur finder sted torsdag den 17. oktober kl. 17.30 med opstart ude foran Maxi Zoo i Randers NV og Randers SØ. Den 18. og 19. oktober er der ligeledes mulighed for at få rådgivning til sikkerhed i mørket i hele butikkens åbningstid.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.