Parkcaféen lyder af Balkan

Søndag 15. maj 2016 kl. 10:00

 Parkcaféen lyder af Balkan
Lyden af Balkan og Tyrkiet fylder Parkcaféen.
Turbinen rykker som sidste stop på sin tour for denne omgang til Nordbyen. Her er muligheden for at få en oplevelse, som man ikke har kunnet få før i Randers.

Bysekretariatet har lavet et samarbejde med Turbinen og præsenterer Aarhus-bandet Klepti Klepti i Parkcaféen fredag 20. maj. Klepti Klepti er lyden af Balkan og tyrkisk højland i en svingom med disko leveret med et karakteristisk lydudtryk sammensat af harmonika, saxofon, tuba, trommer og keyboard.

”Det er helt forrygende med sådan et band, hvis musik i sig selv er en kulturel smeltedigel – helt i tråd med vores café her i området. Og det er simpelthen så skønt, at byens kulturtilbud også kommer forbi her hos os”, siger Sonja Björg Gudnadottir, boligsocial medarbejder i Bysekretariatet,.

Sonja Björg Gudnadottirhåber, at der er rigtig mange, som vil benytte lejligheden til at komme og opleve Klepti Klepti i Parkcaféen og samtidig nyde retterne fra en lækker tapasbuffet. Nu er det i hvert fald givet videre.

"Det bliver ikke sidste gang, Turbinen vil præsentere balkanmusik
Rundt på landets spillesteder har det efterhånden vist sig, at bands som Klepti Klepti skaber nogle virkelig gode fester og anderledes musikoplevelser”, siger Turbinens booker Jørgen Holmegaard.

Det er Bysekretariatet og Randers Produktionshøjskole, der driver Parkcaféen, som på en og samme tid er et uddannelsessted for elever fra Produktionshøjskolen og et samlingssted i Nordbyen for beboere og andre interesserede.

* Klepti Klepti, Parkcaféen, Flyvervej 5, Randers, fredag 20. maj fra kl. 18 (spisning)

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.