Påskefrokost for byens kæledyr med Maxizoo

Randers
Lørdag 25. marts 2023 kl. 06:00

Påskefrokost for byens kæledyr med Maxizoo

Byens dyresnuder skal ikke snydes for en god påskefrokost. Derfor vil du i Maxi Zoo i Randers i påskeugen kunne komme ned i butikkerne og få inspiration til, hvordan du kan skabe en festlig påskemiddag for din pelsede ven derhjemme. Her kan du bl.a. få tips til en skræddersyet påskemiddag til din firbenede ven.

Den søde påsketid er over os, og traditionen tro er det tid til at nyde godt af et velsmagende festbord med familie og venner. Vi må dog ikke glemme byens søde vovser og katte, der i den grad fortjener at blive forkælet med skønne påskelækkerier. Derfor kan du i påskeugen (mandag, tirsdag, onsdag og lørdag) komme ned i Maxi Zoo i Randers og få masser af inspiration til, hvordan du kan skræddersy en lækker påskefrokost til din kæledægge derhjemme. Her vil det være muligt at blive fyldt op på gode idéer til påskelækkerier og påskepynt, da det dygtige personale står klar til at dele ud af deres bedste tips og gode idéer. Så grib chancen og besøg en af butikkerne, så du kan skabe de bedste påskerammer for din bedste ven.

Kom forbi Maxi Zoo i Randers i påskeugen (mandag, tirsdag, onsdag og lørdag) og få inspiration til, hvordan du kan skabe rammerne for en dejlig påskefrokost for dit kæledyr derhjemme – helt gratis.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.