Opmærksom borger standsede spritbilist

112
Torsdag 29. september 2022 kl. 06:00

Opmærksom borger standsede spritbilist
Arkiv billede


Af Carina Kondrup

Opmærksom borger standsede spritbilist

En 49-årig kvinde kontaktede tirsdag kl. 17.19 politiet i forbindelse med, at hun kom kørende på Nordkystvejen ved Allingåbro. Her lagde hun mærke til, at bilen foran hende slingrede, kørte med varierende hastighed og flere gange kørte ud i græsrabatten. Kvinden fulgte efter bilen og holdt øje med bilens fører, en 27-årig mand, og da han på et tidspunkt stod ud i rabatten for at lade vandet, blev det meget tydeligt, at han var beruset. Kvinden kontaktede derfor politiet og aftalte, at hun skulle følge efter den 27-årige, indtil politiet ankom.

Da manden kørte videre, men efter kort tid standsede bilen og begyndte at gå fra sin bil, tog kvinden kontakt til ham og overtalte ham til at blive på stedet. Hun foretog en civil anholdelse og tog den 27-årige med ind i sin egen bil, hvor hun beroligede ham og ydede psykisk førstehjælp indtil politiet ankom. Kl. 17.50 blev den 27-årige anholdt og sigtet for spirituskørsel.



© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.