Online borgermøde om Klimaplan 2050

Randers
Torsdag 8. april 2021 kl. 06:00

Online borgermøde om Klimaplan 2050
Der er i aften online borgermøde om Klimaplan 2050


.
Online borgermøde om Klimaplan 2050

Torsdag den 8. april 2021 er der borgermøde om Klimaplan 2050. Planen er vigtig for dig, der bor, arbejder eller driver virksomhed i Randers Kommune.

Randers Kommune følger i fodsporene på de mest klimaambitiøse byer i verden. I 2050 skal hele Randers Kommune være klimaneutral.

Lige nu behandler Randers Byråd et forslag til den plan, som kan bringe kommunen tættere på målet. Planen er vigtig for dig, der bor, arbejder eller driver virksomhed i Randers Kommune.

Derfor inviterer Randers Kommune til online borgermøde om forslaget.

Sådan deltager du i mødet

Cirka en time før mødets start vil der komme et link på denne side, som du skal klikke på for at deltage.

Mødet er åbent for alle og tilmelding er ikke nødvendig.

På borgermødet kan du høre mere om klimaplanens målsætninger og de forslag, som skal bringe Randers Kommune derhen. Du kan også høre om Klimaligaen, hvor alle de grønne kræfter, borgere og virksomheder, der hjælper og inspirerer hinanden til at gøre en forskel, bliver samlet.

Klimaplanen i høring

Klimaplan 2050 skal sætte skub i den grønne omstilling og indeholder blandt andet mål for drivhusgasreduktioner inden for seks temaer: Natur
og landbrug, Persontransport, Energiforsyning, Virksomheder, Bæredygtig levevis og Kommunen som koncern© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.