Officiel åbning af katteinternat i Handest

Forside
Fredag 9. august 2019 kl. 07:00

Officiel åbning af katteinternat i Handest

Så er der endelig tid til at vi officielt kan åbne vores helt nye omgivelser i Handest – lørdag den 17. august 2019 holder vi åbningsfest fra 11-15.

Kom ud og se kattenes nye omgivelser. Vi har masser af kaffe og kage og elle mulige andre spændende ting, som du kan komme og se på og så vil der være mulighed for at støtte vores arbejde, siger Anita Sønderup.

Vi har valgt at gå i en helt ny retning indenfor drift af katteinternat og i forbindelse med åbningen lancerer vi derfor samtidig vores nye motto ”SÅ GODT SOM HJEMME”.

Vi har valgt en indretning, hvor fritgående katte kan gå - op til 10 katte sammen i store sale med tilhørende løbegård, hvilket modsat forventet, er med til at sænke stressniveauet ved kattene. Har vi katte, som ikke kan gå med mange andre katte, har vi enkeltværelser til dem – enkeltværelserne vil også blive brugt til kattemødre og killinger.

I forbindelse med mine 2 uddannelsesforløb i England som Tellington T-touch behandler og Trust Technique behandler, som er en uddannelse i mindfulness mellem ejer og dyr, har jeg erfaret, hvor vigtig ro og bevægelse er for kattene i hverdagen, for at få stress-niveauet ud af deres krop. En ankomst på et katteinternat er en maximal belastning for katte og et højt stress-niveau hos katte er ofte betinget med et sænket immunsystem og højere sygdomsramte.

I USA har man haft yoga med katte på katteinternater i en længere periode, det er en unik oplevelse for både katte og deltagere, da kattene er fantastiske, til at ville deltage i aktiviteter. Jeg deltog i yoga med katte på Orlando Cat Cafe i November 2018 og det skal vi naturligvis også have i Danamark.Vi håber, at mange vil komme og fejre kattenes nye sted den 17.8.19 kl 11-15

Program for den 17. august 2019 fra kl. 11-15

Kl 11 åbner vi internatet for besøgene

Junik kommer og spiller hyggelig musik i løbet af dagen

kl 12.00 - 12.30 Gratis KatteYoga med professionel instruktør– kom og deltag (10 pladser)

kl 13.30 - 14.00 Gratis KatteYoga – kom og deltag (10 pladser)


Kom ud og mød vores dejlige katte, se vores nye omgivelser og støt vores arbejde.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.