Nyt kapitel skrevet for Swim Team Neptun

Randers
Mandag 27. marts 2023 kl. 11:00

Nyt kapitel skrevet for Swim Team Neptun
Foto: Swim Team Neptun


For første gang, i hvert fald så længe vi kan huske, stillede Swimteam Neptun til et stævne, med det klart største hold af alle klubber til stævnet. En milesten i det arbejde klubben gør, og vil gøre fremadrettet!
Hele 42 svømmere havde tilmeldt sig en eller flere starter, så kampråbet skjaldede højere end nogensinde fra Randers-borgen, hjemmebanen, i water and wellness.

Og en borg det blev. STN svømmerne væltede sig i 1. Placeringer, både i grupper og overall. Der blev svømmet flot og sammenholdet var stærkt.
Det var en yderst tilfreds cheftræner der i dag kunne kigge på flot svømning, en stor klub og dermed mange års flot, men hårdt arbejde, gennem corona og meget andet... Smilet var til at få øje på. For officials, for formanden, for trænerstaben ikke mindst og for de frivillige.

Det har været et af flere mål at nå hertil for cheftræner Morten Brøndum, siden han startede i august 2018. Corona, manglende haltider mm gjorde arbejdet besværligt. Men takket være hårdt arbejde, en stærk trænerstab, fantastiske frivillige i klubben, har man fælles båret og løftet os hertil. Og nu skal klubben videre endnu. Vi smiler og skåler i dag. I morgen begynder arbejder for næste niveau igen...

Ikke mindst, fordi det er en historie der fortsætter straks, når STN i næste uge drager på påske-træningslejr med stor tilslutning, samt Danish open, årets største stævne, med endda en lille chance for klubbens første finale til Danish open, hvis alt flasker sig..© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.