Nyt Johnny Cash museum i Randers

Randers
Mandag 5. juli 2021 kl. 10:00

Nyt Johnny Cash museum i Randers
Fotograf: Stig Ulrichsen.


.
I forbindelse med den amerikanske ambassadørs besøg på Memphis Mansion i Randers løftede ejeren Henrik Knudsen sløret for et kommende Johnny Cash museum i Randers, der skal ligge tæt på Elvis huset.

Der blev flaget med både det amerikanske og danske flag foran Memphis Mansion i forbindelse med den nye amerikanske ambassadør Stuart A. Dwyer kom forbi på sit første visit nogensinde i Randers.

Henrik Knudsen, der er manden bag huset, var da også meget begejstret over besøget. "Jeg er helt vildt beæret over at den amerikanske ambassade har tænkt på os, som et besøg værd for den nye ambassadør."

Ambassadøren og hans store følge nød først den gode amerikanske mad, og Stuart Dwyer roste bagefter den burger som han havde fået at spise, som værende en af de bedste nogensinde og fuldt ud på højde med de amerikanske.

Efter frokosten viste Henrik Knudsen rundt i museet, og der var stor interesse at spore hos gæsterne.

Til sidst overraskede han alle med at fortælle om det kommende Johnny Cash museum.

Museet kommer til at indeholde mange effekter, som har tilhørt den amerikanske legende.

Derpå overrakte han ambassadøren den første billet til museet, så han som en af de første har mulighed for se det, når det åbner.

"Vi kalder museet for "He walked the line" baseret på Cash store hit "I walk the line," røbede Henrik, der derpå gav tegn til Johnny Cash fortolkeren Dennis Lydom om at synge sangen for de tilstedeværende.

Museet kommer til at ligge i en selvstændig bygning i nærheden af Memphis Mansion. Den præcise dag for åbningen er endnu ikke på plads, men det bliver omkring påsken 2022.

"2022 er året hvor Johnny Cash kunne være fyldt 90 år. Det er samtidig 11 år siden, at Memphis Mansion åbnede, så der er noget at fejre," slutter Henrik Knudsen, inden at han fulgte Stuart A. Dwyer og hans store følge udenfor til afsked til de store ventende mørke biler.

Fakta: Johnny Cash var en amerikansk sanger, guitarist og sangskriver, der fandt sine kunstneriske udtryk i country og rock. Cash var kendt for sin dybe, letgenkendelige stemme og sit mørke tøj, der gav ham tilnavnet "The Man in Black".
© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.