Nye infotavler placeret på buebroen i Fladbro

Debat
Onsdag 4. december 2019 kl. 09:00

Nye infotavler placeret på buebroen i Fladbro

Læserbrev af Kirsten Marie Andersen, Administrator af Facebook siden Randers natur fotos, Historisk og natur interesseret amatørfotograf.

Jeg må indrømme, jeg blev chokeret, da jeg opdagede, at Randers kommune havde placeret ikke mindre end 4 store infotavler på buebroen. 2 over for hinanden i hver sin ende af broen.
De skæmmer det smukke syn og pynter så absolut ikke på den gamle smukke bro.

Samtidig undrer det mig meget, at man vælger at placere så store infoskilte på en over 100 år gammel og for mig bevaringsværdig bro. Den gamle buebro er til orientering opført allerede i 1914 efter tegninger udført af I. A. Posselt, samme murermester og arkitekt der har tegnet den smukke Trifoliumfrø bygningInfotavlernes indhold er absolut til UG, det er blot placeringen, jeg ikke er begejstret for.
I respekt for den historiske bro, havde det hensigtsmæssigt og synsmæssigt været meget bedre, om de ex. stod før broen, i krohaven eller ved Skovløberhuset.

Jeg vedhæfter et foto (nederst i artiklen) fra indvielsen i 1914, et foto fra før infotavlerne kom på, samt 2 nuværende med infotavlerne.

I må da indrømme, tavlerne skæmmer den smukke bro.

Det er en OMMER Randers kommune

© Copyright 2020 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.