Nye indbrud i containere med værktøj

112
Tirsdag 4. august 2020 kl. 19:00

Nye indbrud i containere med værktøj

.
En entreprenørvirksomhed anmeldte mandag morgen, at de havde fået stjålet en del værktøj fra en container, som stod på en byggeplads på Elmehøjen i Lisbjerg ved Aarhus N.

Tyvene har skåret containerlåsen over med en vinkelsliber og stjålet værktøjet i et tidsrum mellem lørdag kl. 16.00 og mandag kl. 6.00.

Samme fremgangsmåde brugte de tyve, der var på spil på vejen Alfa i Søften, hvor der også blev stjålet værktøj fra en container mellem torsdag kl. 17.00 og mandag kl. 7.00.

Østjyllands Politi har den seneste tid fået flere anmeldelser om lignende tyverier fra byggepladser og opfordrer derfor håndværkere og virksomheder til at sikre deres værktøj ekstra godt.

Sæt evt. betonblokke eller andet foran containeren, så det er svært at trænge ind i den, selv hvis man bryder låsen op.

Det kan også være en god idé at sætte gps på det dyre værktøj og DNA-mærke det, ligesom ekstra belysning og eventuel overvågning på byggepladsen kan være med til at gøre det vanskeligere for tyvene.







© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.