Ny privatkundechef hos Arbejdernes Landsbank i Randers

Randers
Onsdag 24. august 2022 kl. 13:30

Ny privatkundechef hos Arbejdernes Landsbank i Randers
Arbejdernes Landsbanks filial på Østervold i Randers


Ny privatkundechef hos Arbejdernes Landsbank i Randers
Anders Graver Pedersen
Af Carina Kondrup

Ny privatkundechef hos Arbejdernes Landsbank i Randers

Anders Graver Pedersen tiltræder den 1. september 2022 som ny privatkundechef hos Arbejdernes Landsbank i Randers. Han skal fremover i samarbejde med privatkundedirektør Jette Domino og filialens øvrige medarbejdere bygge videre på filialens fine udvikling og videreføre bankens overordnede vision om flere og mere tilfredse kunder.

Anders kommer fra en stilling som filialdirektør i Arbejdernes Landsbank på Stjernepladsen i Aarhus N, hvor han har været siden september 2013. Tidligere ansættelsesforhold i bankkarrieren tæller blandt andet Hvidbjerg Bank, Østjydsk Bank og Djurslands Bank.

Glæder sig til at skulle arbejde i hjembyen

”Der opstod en gylden mulighed i Arbejdernes Landsbank for at komme til at arbejde i den by, hvor jeg har haft hele min opvækst, og hvor jeg fortsat er bosiddende med min familie. Den mulighed kunne jeg simpelthen ikke lade passere, og derfor valgte jeg at takke ja, da jeg fik jobtilbuddet. Nu glæder jeg mig til at lære både mine nye kolleger og filialens eksisterende og kommende kunder bedre at kende.

Privat

Anders Graver Pedersen bor i bydelen Romalt i den sydøstlige del af Randers sammen med sin kone praksissygeplejerske Mariann Firlings Pedersen og parrets 2 døtre, Frederikke på 17 år og 2. års HTX-studerende og Josefine på 9 år, der går på den lokale Romalt Friskole. Anders bruger store dele af sin fritid på løbetræning – gerne i løbenetværket ”Vi Løber i Randers” og hygge i familiens skød. Rejseaktivitet fylder også rigtig meget i familielivet, og kan det kombineres med et marathonløb, så gør han det meget gerne. Senest har han oplevet Hamburg med løbeskoene på og næste stop bliver Chicago

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.